OVOCNÉ FAZOLKY 1000g

 
 

Jelly beans, to je pochoutka, která do Evropy přišla před pár lety z USA, je to mix chutných fazolek, které mají unikátní sladko-kyselou chuť. Nehledě na to, že tento mix hraje všemi barvami. Nikdy jste neměli tu možnost je ochutnat? My vám jí dáme. Opravdu to stojí za to a tuto pochoutku si oblíbíte.

Složení: cukr, glukózový sirup, voda, modifikovaný kukuřičný škrob, okyselovací prostředky: (kyselina fumarová, kyselina citrónová), arómata, leštící látky: bílý a žlutý včelí vosk, karnaubský vosk, šelak), rostlinný olej kokosový, zbarvení potraviny (koncentráty ze spiruliny, světlice barvířské, karotka, černý rybíz), na barvení potravin (extrakt z kopřivy, špenát, kurkuma), barviva: kurkumin, kyselina karmínová, cukrový kulér, rostlinné uhlí, oxid titaničitý.

OBJEDNAT MŮŽETE NÍŽE POD TÍMTO TEXTEM

Dostupnost Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do
11.12.2024
349 Kč    
Kategorie OSTATNÍ
 

ZAJÍMAVOSTI O PRODUKTU:

Jelly beans, to je pochoutka, která do Evropy přišla před pár lety z USA, je to mix chutných fazolek, které mají unikátní sladko-kyselou chuť. Nehledě na to, že tento mix hraje všemi barvami. Nikdy jste neměli tu možnost je ochutnat? My vám jí dáme. Opravdu to stojí za to a tuto pochoutku si oblíbíte.

SLOŽENÍ:

cukr, glukózový sirup, voda, modifikovaný kukuřičný škrob, okyselovací prostředky: (kyselina fumarová, kyselina citrónová), arómata, leštící látky: bílý a žlutý včelí vosk, karnaubský vosk, šelak), rostlinný olej kokosový, zbarvení potraviny (koncentráty ze spiruliny, světlice barvířské, karotka, černý rybíz), na barvení potravin (extrakt z kopřivy, špenát, kurkuma), barviva: kurkumin, kyselina karmínová, cukrový kulér, rostlinné uhlí, oxid titaničitý.

ZEMĚ PŮVODU:

Holandsko

MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST:

8-10 měsíců

Nutriční hodnoty / 100 g
Energetická hodnota: 1598 kJ / 376 kcal
Tuky: 0 g
z toho nasycených: 0 g
Sacharidy: 94 g
z toho cukry: 77 g
Bílkoviny: 0 g
Sůl:

0,06 g

Hmotnost 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: